Mięso ze strusia
Mięso ze strusia jest delikatne, zaliczane do mięsa ciemnego. Charakteryzuje się niską kalorycznością i zawartością tłuszczu, wysoką zawartością białka oraz korzystnym profilem kwasów tłuszczowych. Pod względem składu mineralnego przypomina mięso wołowe. Podobnie jak wołowina ma także stosunkowo niewiele wapnia. Charakteryzuje się wysokim udziałem niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT). Kolejną zaletą mięsa strusiego jest korzystny stosunek kwasów tłuszczowych nasyconych do jedno- i wielonienasyconych, wynoszący 1:1:1.
Zastosowanie/ 24h
1 smaczek / 10 kg m.c.
Przechowywanie: w temperaturze pokojowej w ciemnym i suchym miejscu.
Zawsze zapewnij psu dostęp do świeżej, chłodnej wody.
Karma uzupełniająca dla psów wszystkich ras powyżej trzeciego miesiąca życia.
Wyprodukowano w Polsce.
Kangur:
- Skład: 98% mięso mięśniowe z kangura, 2,0% jelito z kolagenu.
- Skład analityczny: białko surowe 64,7%, tłuszcz surowy 12,1%, popiół surowy 5,6%, włókno surowe 6,6%
Struś:
- Skład: 98% mięso mięśniowe ze strusia, 2,0% jelito z kolagenu.
- Skład analityczny: białko surowe 72,0%, tłuszcz surowy 6,1%, popiół surowy 4,2%, włókno surowe 6,0%
Zawsze zapewnij psu dostęp do świeżej, chłodnej wody. Karma uzupełniająca dla psów powyżej 3 miesiąca życia
Masa netto: 64 g
Pakowane po 2 mięsne gryzaki ze smaku (4 szt w opakowaniu). Długość pojedynczego gryzaka wynosi 14,5 cm.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.